Print Your Moment

Categorieën

Bestelproces
Kan ik mijn eigen foto uploaden?

Jazeker! Klik op "upload jouw foto" bovenaan de webshop om een eigen foto te uploaden. Mocht de resolutie niet goed genoeg zijn voor een print, maak dan gebruik van onze beeldbank.


Aan welke resolutie moet mijn foto voldoen om hem te kunnen printen?

De minimale resolutie is 1000 x 10000 pixels.


Welke bewerkingen kan ik allemaal doen met een afbeelding?

In onze print creator kan je een uitsnede maken, eigen formaat kiezen, diverse kleureffecten toepassen, de afbeelding spiegelen en draaien.
Bij patronen kan je deze ook nog dupliceren.


Toon meer >>
Betalen
Welke betaalmethodes zijn er?

Wij werken met i-deal. Hiermee kan je met iedere bank veilig betalen.


Is mijn betaling veilig?

Jazeker. Onze webshop heeft een SSL-beveiliging.


Verzending
Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Afhankelijk van het gekozen materiaal en formaat kan je in het bestelproces een leverancier selecteren. Wij werken met 2 partijen waar wij de beste ervaringen mee hebben qua veilig transport van de print.


Hoe snel kan ik de bestelling ontvangen?

Dit hangt gedeeltelijk van het gekozen formaat af. Wij proberen een bestelling binnen 5 werkdagen te versturen. Echter is het voor ons belangrijker om een mooi product zonder transportschade af te leveren dan dat wij zo snel mogelijk versturen.


Wat gebeurt er met de levering als ik niet thuis ben?

In vele gevallen komt de transporteur een dag na de 1e levering nogmaals langs. Het kan ook zo zijn dat de print bij een afhaalpunt wordt afgeleverd, de print is dan op te halen vanaf deze locatie. Deze informatie ontvang je via de door ons gestuurde track&trace.


Toon meer >>