Afbeeldingen

Zenzdesign op Aluminium Dibond

Met trots presenteren wij onze samenwerking met de ontwerper Zenzdesign. Ontwerp exclusieve prints met prachtige designs van Zenja Gammer op Aluminium Dibond of één van onze andere wanddecoratie materialen.

Beelden op ander materiaal

Wie is Zenzdesign?

Zenja Gammer wordt internationaal gezien als één van de rising stars binnen de wereld van visual designers. Hij groeide op in Amsterdam en behaalde daar zijn Bachelor als Visual Designer (Communicatie & Multimedia Design) op de Universiteit van Amsterdam. Op dit moment woont en werkt Zenja Gammer als fulltime Visual Designer in Sint-Petersburg, Rusland.
We zijn erg trots op de exclusieve samenwerking tussen Print Your Moment en deze Russische hoogvlieger, want hiermee bieden we jou de mogelijkheid om unieke prints met zijn prachtige designs samen te stellen en zo een unieke blikvanger in huis te halen.

Iedere afbeelding uit de categorie Zenzdesign kan je ook op een ander materiaal laten printen. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden van op maat gemaakte prints.

Een foto op Aluminium Dibond Zenzdesign bestellen

Een foto op Aluminium Dibond Zenzdesign is erg populair voor in een interieur Bekijk onze afbeeldingen uit de categorie Zenzdesign en laat je inspireren voor een frisse look in je huis, kantoor of een andere omgeving. Kies een foto uit onze voorselectie of maak gebruik van het zoekvenster bovenaan de website en ontwerp jouw nieuwe print.
Klik op de afbeelding om je foto op Aluminium Dibond uit de categorie Zenzdesign te bewerken. Zo kan je een eigen maat ingeven, uitsnede maken, kleureffecten toepassen en montage-opties bestellen. Hierdoor ontwerp je een unieke print op Aluminium Dibond voor aan jouw muur. In onze printontwerper kan je in 3 stappen je wanddecoratie ontwerpen. De kwaliteit van de afbeelding wordt automatisch gecontroleerd zodat je altijd een perfecte print met Zenzdesign ontvangt.

Zenzdesign print op Aluminium Dibond

Wij printen jouw foto op Aluminium Dibond Zenzdesign nadat de bestelling is geplaatst. Een foto op Aluminium Dibond is in vele maten te bestellen. Hierdoor is iedere print op Aluminium Dibond uniek en past deze perfect in jouw interieur. Waar wacht je nog op? Bestel direct jouw foto op Aluminium Dibond Zenzdesign.

Andere interessante categorieën