Over ons

Het verhaal achter Print Your Moment

Print Your Moment is opgericht door Marco Westerhof. Na zijn opleiding Grafisch Management is hij in 2003 in de wereld van het digitale printen gerold. Daar is ook direct de interesse geboren voor het personaliseren van interieur middels print. In 2013 wordt de website van Print Your Moment gelanceerd met als doel om het aanbod van wanddecoratie breder te laten zijn dan alleen maar canvas.

Inmiddels hebben we een klein team waarmee we onze missie (het vullen van kale muren met betaalbare unieke wanddecoratie) uitvoeren.

Anno 2019 is onze nieuwe website gelanceerd met betere mogelijkheden en een selectie van onze mooiste materialen. Wij geloven sterk in het uniek maken van ieder interieur. Dat kan uiteraard door middels van fotoprints van eigen foto's. Echter willen wij met onze beeldbank een selectie aanbieden van prachtige afbeeldingen die ieder interieur kunnen verfraaien. Ons aanbod is daarmee dermate groot dat je altijd een uniek beeld kan vinden. Zo kun je bijvoorbeeld met onze patronen een compleet eigen wanddecoratie ontwerpen. Hiermee ben je unieker dan de wanddecoratie die bij een Ikea en/of bouwmarkt te koop is.

Je wilt toch niet dat jouw print ook bij de buren aan de muur hangt?

Print Your Moment

KVK 57135738

BTW-ID NL001593583B52

IBAN NL76 ABNA 0615 0441 82