Akoestisch textielframe

Akoestisch textielframe op maat, eenvoudig prints wisselen

Een akoestisch textielframe is de modere opvolger van canvas. Het bestaat uit een strak aluminium frame en een haarscherpe textielprint en optioneel een akoestische vulling.
De montage van het frame is erg eenvoudig en garandeert een strak eindresultaat.

Het grote voordeel ten opzichte van canvas is dat je de print heel eenvoudig kan wisselen en op grote formaten kan bestellen. Een duurzaam product dus!

  • Vanaf €16
  • Textielprint kan eenvoudig gewisseld worden
  • Keuze uit wit, zwart of aluminium gekleurd frame
  • Optioneel akoestische vulling
  • Bepaal je eigen formaat

Onze beeldbank mogelijkheden

Kies uit de mooiste hoge kwaliteit foto's, schilderijen, patronen en illustraties op een textielframe.

Textielframes geselecteerd door onze interieurstylisten passend bij jouw woonstijl.

Bekijk onze samenwerkingen met de beste beeldkunstenaars en ontwerp een uniek textielframe.

Vind jouw nieuwe textielframe voor één van de muren in jouw woning of zakelijke omgeving.

Wat is een akoestisch textielframe?

Een textielframe, ook wel art-frame genoemd is de modere opvolger van canvas. Het bestaat uit een strak aluminium frame van 25 mm. dik die je in 3 kleuren (zwart, wit, of zilver) kan bestellen. Dit frame is alleen van de zijkant zichtbaar en kan strak tegen de muur gemonteerd worden. In het aluminium frame zit een inkeping waar de textielprint, in geplaatst kan worden. Dit kan dankzij een siliconen pees die aan de textielprint is gestikt, hierom wordt een textielprint ook wel peesdoek genoemd. Door de stretch in de textielprint is het eindresultaat super strak.

Het is zelfs mogelijk om een textielframe te voorzien van een akoestische vulling! Deze vulling is 25 mm. dik en kan je achter de print in de binnenkant van het frame plaatsen. Zo heeft de wanddecoratie ook direct een functionele werking.

Het grote voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld canvas is dat je de print heel eenvoudig kan wisselen! Zo heb je in een handomdraai een nieuwe frisse look voor jouw interieur.

Textielframe monteren

Aluminium textielframe

Het aluminium frame is 25 mm. dik en kan je strak tegen de muur monteren. Door de kleurkeuze zwart, wit of zilver is er altijd wel een kleur die goed bij jouw interieur en textielprint pas.

Zwart textielframe aan muur

Akoestische vulling

De akoestische vulling voor textielframe heeft een α-waarde van 0,45 en absorbeert 45% van het geluid. De akoestische vulling is 25 mm dik en is recyclebaar en werkt tevens isolerend. 

Aluminium textielframe

Akoestisch textielframe kopen

Benieuwd naar de prijzen? Bij ons kan je op basis van jouw wensen en behoefte een eigen formaat opgeven. Onze print-ontwerper berekend dan direct jouw prijs! Waar wacht je nog op? Bezoek de beeldbank en ontwerp jouw unieke print op een textielframe!

Textielframe bestellen en levering

Ontwerp eenvoudig jouw unieke textielframe met behulp van onze print ontwerper. Maak een uitsnede van de afbeelding passend bij het gekozen formaat.

Je hebt de mogelijkheid om een account aan te maken of te bestellen als gast. De bestelling kan betaald worden via onze betrouwbare betaalprovider Mollie, zo kan je o.a. met iDEAL en PayPal betalen.

Wij leveren de print met 5 werkdagen veilig en onbeschadigd af op het opgegeven adres. Afhankelijk van het formaat van het bestelde textielframe gebruiken wij voor het transport een express dienst of een speciale koerier voor grote kwetsbare prints. Zodra het transport gepland is communiceren wij het geplande levermoment.

Specificaties akoestisch textielframe

PrintmateriaalDekostof polyester
Frame materiaalZwart, wit of zilver aluminium
Akoestische vullingPolyester vulling 25 mm.
Akoestische waarden0.45
Dikte textielframe2,5 cm.
PrinttechniekSublimatie
Max. formaat1000 x 300 cm.

Veelgestelde vragen over akoestische textielframes

Wat is een akoestisch textielframe?

Een textielframe is de modere opvolger van canvas. Het bestaat uit een aluminium frame en een textielprint. 

Waarom moet ik voor een akoestisch textielframe kiezen?

Wissel je graag van interieur? Dan is een textielframe ideaal. Ten opzichte van andere vormen van wanddecoratie kan je met een textielframe vrij eenvoudig de print wisselen. Zo heb je in een handomdraai een nieuwe look voor je interieur.

Daarnaast kan je een textielframe voorzien van een akoestische vulling. Hiermee ontwerp je een functionele wanddecoratie die zorgt voor rust en concentratie.

Welke afbeeldingen passen goed bij een textielframe?

Alle afbeeldingen passen goed bij een textielframe. Daarbij gezegd is het juist erg leuk om flink te wisselen van de print. Wees dus creatief en speel met kleuren en type afbeeldingen.

Welke formaten textielframes kan ik bestellen?

Je kan bij ons zelf je eigen maat ingeven tot wel 300 x 300 cm.

Wat kost een textielframe?

De prijs voor een textielframe is volledig afhankelijk van de maatvoering. Daarbij kan je zelf bepalen of je een textielframe + textielprint wenst of juist alleen een textielprint. Ook is de akoestische vulling optioneel.
De prijs wordt direct berekend en getoond in onze print creator. 

Hoe kan ik een textielframe ophangen?

Een textielframe kan je eenvoudig ophangen m.b.v. de meegeleverd muurbeugels. Op deze pagina is de handleiding ook te bekijken.

Kan ik een textielframe retourneren?

Wij verkopen alleen maatwerk producten. Ieder textielframe is uniek op maat gemaakt. Retourneren is dan ook niet mogelijk. Wij stellen de hoogste eisen aan onze producten en onze serviceverlening en we komen dan ook graag met je in contact om te bespreken waarom  je het product retour zou willen sturen.

Met welke methoden kan ik betalen?

Je kan bij ons veilig betalen via iDEAL, PayPal, Bancontact & Klarna; achteraf betalen.

Kan ik mijn textielframe afhalen?

Helaas is niet mogelijk om een print af te halen. Wij leveren rechtstreeks vanuit de fabriek op het door jou opgegeven adres.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn afhankelijk van de gekozen maatvoering. Prints met een maximale breedte of hoogte van 120 cm. worden door een express-dienst voor €10 bezorgd. Prints boven de 120 cm. worden met een speciale koerier voor zorgvuldig transport afgeleverd.

Wat is de levertijd?

Wij streven ernaar om de print binnen 5 werkdagen af te leveren op het opgegeven adres.

Vergelijk Textielframe met onze andere materialen:

Waarom kiezen voor Print Your Moment

Unieke materialen

Maak een keuze uit de mooiste materialen voor een unieke wanddecoratie. Van ronde prints tot wandvullend behang. Bij ons geen massa productie maar maatwerk voor iedere print. Je wilt toch niet dat je dezelfde wanddecoratie als de buren hebt?

Beeldbank

Onze beeldbank is overzichtelijk gecategoriseerd. De hoge resolutie afbeeldingen garanderen een strak printresultaat. Jouw gewenste afbeelding nog niet gevonden? Maak gebruik van de zoekfunctie en zoek in duizenden beelden.

Print configurator

Een afbeelding bewerken was nog nooit zo makkelijk. Kies een gewenst formaat & uitsnede, spiegel of roteer je afbeelding en bepaal een kleurstelling. Je kan zelfs patronen dupliceren om een unieke print te ontwerpen.

Landschappen

Mensen

Dieren

Architectuur

Landen & regio

Steden

Bloemen & Planten

Natuur & weer

Sfeervolle achtergronden

Transport

Muziek