MUURCIRKEL

Muurcirkels zijn hip!

  • Vanaf €39
  • Keuze uit 4 plaatmaterialen
  • Bepaal je eigen maat
  • Grote beeldbank

We printen jouw afbeelding in de hoogste kwaliteit direct op één van de beschikbare plaatmaterialen en frezen de print tot een strakke cirkel. 
Upload je eigen foto of kies een foto, patroon of schilderij uit onze collectie. Kies een passend formaat en creëer een unieke muurcirkel!

Wat is een muurcirkel?

Een muurcirkel is een ware trend op dit moment. In plaats van een rechthoekige print is een muurcirkel een speelse wanddecoratie die in ieder interieur past. Of je nu een kinderkamer voorzien van een muurcirkel met een speels patroon of je de woonkamer opfleurt met een botanische foto geprint op een muurcirkel, het kan allemaal!

Een muurcirkel kan geprint worden op plexiglas, hout of aluminium. Deze materialen zijn stijf en stevig en zullen de print een prachtige schaduwwerking geven aan de muur.

Een muurcirkel kan je in diverse maten bestellen, dit kan je helemaal zelf bepalen. Uiteraard kan je een eigen foto uploaden maar je kan ook een hoge resolutie foto, patroon of schilderij selecteren uit onze beedbank.

Muurcirkel ophangen

Muurcirkels geprint op aluminium en plexiglas kunnen opgehangen worden met een optioneel te bestellen plakhaak. Deze plakhaak bevestig je aan de achterkant van de print en komt aan een houder in de muur te hangen.
Een muurcirkel geprint op hout wordt standaard voorzien van een tandhanger.

Muurcirkel plexiglas

MateriaalPlexiglas
Dikte5 mm.
PrinttechniekUV
UitstralingGlans
Minimaal formaatØ 25 cm.
Maximaal formaatØ 148 cm.
WandbevestigingPlakhaken

Muurcirkel aluminium

MateriaalDibond
Dikte3 mm.
PrinttechniekUV
UitstralingMat / Structuur
Minimaal formaatØ 25 cm.
Maximaal formaatØ 148 cm.
WandbevestigingPlakhaken

Muurcirkel hout

MateriaalMultiplex
Dikte12 mm.
PrinttechniekUV
UitstralingMat
Minimaal formaatØ 50 cm.
Maximaal formaatØ 117 cm. 
WandbevestigingTandhanger

Bestelling en levering

Ontwerp eenvoudig jouw unieke muurcirkel met behulp van onze print creator. Maak een uitsnede van de afbeelding passend bij het gekozen formaat.

Je hebt de mogelijkheid om een account aan te maken of te bestellen als gast. De bestelling kan betaald worden via onze betrouwbare betaalprovider Mollie, zo kan je o.a. met iDEAL en PayPal betalen.

Wij leveren de print met 5 werkdagen veilig en onbeschadigd af op het opgegeven adres. De behangcirkel versturen wij met een express dienst. Zodra het transport gepland communiceren wij het geplande levermoment.

Onze beeldbank mogelijkheden

Maak een keuze uit de mooiste hoge kwaliteit foto's, schilderijen, patronen en illustraties.

Wanddecoratie geselecteerd door onze interieurstylisten passend bij jouw woonstijl.

Bekijk onze samenwerkingen met de beste beeldkunstenaars en ontwerp een unieke print.

Vind jouw nieuwe wanddecoratie voor één van de muren in jouw woning of zakelijke omgeving.

Iedere afbeelding kan je laten printen op alle materialen op een eigen gewenst formaat! 
Klik hier voor meer informatie over alle materialen.

Waarom kiezen voor Print Your Moment

Unieke materialen

Maak een keuze uit de mooiste materialen voor een unieke wanddecoratie. Van ronde prints tot wandvullend behang. Bij ons geen massa productie maar maatwerk voor iedere print. Je wilt toch niet dat je dezelfde wanddecoratie als de buren hebt?

Beeldbank

Onze beeldbank is overzichtelijk gecategoriseerd. De hoge resolutie afbeeldingen garanderen een strak printresultaat. Jouw gewenste afbeelding nog niet gevonden? Maak gebruik van de zoekfunctie en zoek in duizenden beelden.

Print editor

Een afbeelding bewerken was nog nooit zo makkelijk. Kies een gewenst formaat & uitsnede, spiegel of roteer je afbeelding en bepaal een kleurstelling. Je kan zelfs patronen dupliceren om een unieke print te ontwerpen.

Veelgestelde vragen over muurcirkel

Wat is een muurcirkel?

Een muurcirkel is een print op aluminium, plexiglas of hout die wij vervolgens als een cirkel frezen. Door de ronde vorm is een muurcirkel een speelse manier van wanddecoratie die momenteel erg in trek is.

Waarom moet ik voor een muurcirkel kiezen?

Een muurcirkel is uniek, met een muurcirkel heb je een onderscheidende eye-catcher aan de wand.

Welke afbeeldingen passen goed bij een muurcirkel?

Iedere soort afbeelding leent zich goed voor om te printen als een cirkel. Je moet echter wel rekening houden met de uitsnede. Zo zal een panorama foto minder geschikt zijn qua uitsnede als muurgcirkel.

Hoe zwaar is een muurcirkel?

Het gewicht van de muurcirkel is afhankelijk van het formaat en het gekozen materiaal. Onderstaand het gewicht per m2 per materiaal

Plexiglas 5 mm.
5,82 kg/m2


Aluminium 3 mm.
3,5 kg/m2


Multiplex 12 mm.
4,5 kg/m2

Wat kost een muurcirkel?

De prijs is afhankelijk van het gekozen formaat en materiaal. De prijs wordt direct getoond in onze print creator

Uit welke maten kan ik kiezen?

Een muurcirkel kan je bestellen vanaf 25 cm. rond tot 148 cm. rond. Allen Multiplex is te bestellen tot maximaal 117 cm. rond.

Hoe kan ik een muurcirkel ophangen?

Muurcirkels geprint op plexiglas en aluminium kan je ophangen met een plakhaak. Uiteraard kan je een muurcirkel ook op een plank zetten.

Een muurcirkel geprint op hout kan met een meegeleverde tandhanger opgehangen worden.

Kan ik een muurcirkel retourneren?

Wij verkopen alleen maatwerk producten. Iedere muurcirkel is uniek op maat gemaakt. Retourneren is dan ook niet mogelijk.  Wij stellen de hoogste eisen aan onze producten en onze serviceverlening en we komen dan ook graag met je in contact om te bespreken waarom  je het product retour zou willen sturen.

Met welke methoden kan ik betalen?

Je kan bij ons veilig betalen via iDEAL, PayPal, Bancontact & Klarna; achteraf betalen, creditcard, Apple pay.

Kan ik mijn muurcirkel afhalen?

Helaas is niet mogelijk om een print af te halen. Wij leveren rechtstreeks vanuit de fabriek op het door jou opgegeven adres.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn afhankelijk van de gekozen maatvoering. Prints met een maximale breedte of hoogte van 120 cm. worden door een express-dienst voor €10 bezorgd. Prints boven de 120 cm. worden met een speciale koerier voor zorgvuldig transport afgeleverd.

Wat is de levertijd?

Wij streven ernaar om de print binnen 5 werkdagen af te leveren op het opgegeven adres.

Maak je keuze tussen onderstaande beeldbank mogelijkheden