Print jouw foto

Print van jouw foto

Kies bestand
Laden...
+
-
#

Na het invoeren van de maat kan je het kader vergroten, verkleinen en verschuiven. Hou hierbij de linker muis ingedrukt. Het watermerk van Adobe Stock zal niet worden geprint.

1. Kies het materiaal
Product
Materiaal
Laminaat
2. Voer afmetingen in Formaat
Vorm
Cirkel
Vorm
3. Opties
Wandbevestiging
Wandbevestiging
Effecten

Standaard prijs: 0€
Korting: 0€
Prijs (incl. BTW): 0€
Aantal

Visualisatie

Wat is een Muurcirkel

Een muurcirkel aan de muur is werkelijk prachtig! Fleur je interieur dan ook op met een trendy muurcirkel. Zo creëer je een echte eyecatcher voor in huis, kantoor of restaurant. Ontwerp de cirkel met een fraai patroon, toffe print of een inspirerende afbeelding. Kies zelf het formaat van de cirkel, zodat deze perfect in iedere ruimte past. Iedere behangcirkel is uniek dankzij de ontelbare design mogelijkheden. Gebruik een eigen foto of kies je favoriete afbeelding, print of kunstwerk uit onze databank.

Kies je materiaal en hang gemakkelijk op

Maak een keuze uit drie materialen: foto op aluminium, foto op Plexiglas of foto op hout.
Hang de muurcirkel snel en eenvoudig in een leuke opstelling aan de muur met een optioneel bestelbare ophangmogelijkheid. Je kunt er ook voor kiezen om jouw cirkel een plek op een kast of plank aan de muur te geven.

Kies zelf je ideale formaat

De muurcirkel wordt geleverd in verschillende formaten. Kies jouw ideale formaat in de bestelmodule. Is het moderne formaat 100x100cm perfect voor jouw ruimte of kies je liever een kleinere of juist grotere muurcirkel?

Geen eigen foto? Gebruik onze enorme databank

We hebben een databank met duizenden verschillende foto’s, patronen en kunstwerken allemaal afkomstig van de beste fotografen en kunstenaars. Je kunt bij ons ook kiezen uit originele kunstwerken van het Rijksmuseum. Onze fotodatabank is zo groot dat we slechts een kleine selectie voor je kunnen maken van de meest gekozen en populairste foto’s. Staat je afbeelding er niet tussen? Gebruik dan ons zoekveld boven aan de website, super eenvoudig!