Foto op hout

Foto op hout, haal de natuur in huis!

We printen jouw foto op hout in de hoogste kwaliteit direct op het multiplex voor een prachtig eindresultaat.
Upload je eigen foto of kies een foto, patroon of schilderij uit onze collectie. Bepaal de breedte, hoogte en uitsnede en creëer een unieke foto op hout!

  • Vanaf €48
  • PEFC-keurmerk
  • Karakteristieke natuurlijke look
  • Groot aanbod foto's, patronen en schilderijen
  • Lichte houtsoort, eenvoudig monteren
  • Deels recyclebaar

Onze beeldbank mogelijkheden

Maak een keuze uit de mooiste hoge kwaliteit foto's, schilderijen, patronen en illustraties.

Wanddecoratie geselecteerd door onze interieurstylisten passend bij jouw woonstijl.

Bekijk onze samenwerkingen met de beste beeldkunstenaars en ontwerp een unieke print.

Vind jouw nieuwe wanddecoratie voor één van de muren in jouw woning of zakelijke omgeving.

Wat is een foto op hout?

Een foto op hout is een natuurlijke optie als wanddecoratie. Multiplex is bekend als bouwmateriaal maar is ook uitermate geschikt om te printen. 
Wij gebruiken Multiplex 9 mm. welke is opgebouwd uit verschillend populieren houtfineerlagen, dit zorgt voor een mooi homogeen geheel.

Multiplex is voorzien van een PEFC-keurmerk wat staat voor milieuvriendelijkheid. Het hout komt uit duurzaam beheerde bossen en het keurmerk zorgt ervoor dat het bos in stand blijft.

Uitstraling print op hout?

Doordat Multiplex een vlakke witte toplaag heeft krijgt de wanddecoratie een natuurlijke uitstraling. Na het printen behoud de print op multiplex de natuurlijke uitstraling. De kenmerken van het multiplex blijven lichtelijk door de afbeelding zichtbaar.

De afbeelding geprint op hout is licht van gewicht en kan met de gratis meegeleverde tandhanger eenvoudig aan de wand opgehangen worden.

Print op multiplex

Specificaties hout

MateriaalPopulieren Multiplex
Gewicht3.7 kg./m2
PrinttechniekUV-print
Maximale formaat246 x 117 cm.
Dikte9 mm.
TextuurNatuurlijke uitstraling
MontageTandhanger
WaterafstotendNee
ExtraPEFC keurmerk

Foto op hout kopen

Bij ons kan je een foto op hout met een maximale maat van 246 x 117 cm. bestellen. In onze print creator heb je de mogelijkheid om jouw eigen unieke maat in te geven. De prijs wordt direct berekend en getoond.

Waar wacht je nog op? Bezoek de beeldbank en ontwerp jouw unieke print op hout

Foto op hout bestellen en levering

Ontwerp eenvoudig jouw unieke print op hout met behulp van onze print creator. Maak een uitsnede van de afbeelding passend bij het gekozen formaat.

Je hebt de mogelijkheid om een account aan te maken of te bestellen als gast. De bestelling kan betaald worden via onze betrouwbare betaalprovider Mollie, zo kan je o.a. met iDEAL en PayPal betalen.

Wij leveren de print met 5 werkdagen veilig en onbeschadigd af op het opgegeven adres. Afhankelijk van het formaat van de bestelde houtprint gebruiken wij voor het transport een express dienst of een speciale koerier voor grote kwetsbare prints. Zodra het transport gepland communiceren wij het geplande levermoment.

Veelgestelde vragen over printen op hout

Wat is een print op hout?

Een afbeelding geprint op hout is een natuurlijke manier van wanddecoratie. We printen jouw afbeelding rechtstreeks op Multiplex 9 mm. welke in de basis al een witte ondergrond heeft.

Waarom moet ik voor een print hout kiezen?

Hou je van de natuur? Haal dan de natuur in huis met een print op hout. 

Welke afbeeldingen passen goed bij een print op hout?

Afbeeldingen als illustraties en schilderijen lenen zich perfect om geprint te worden op hout. Uiteraard zijn foto's uit de natuur ook zeer toepasselijk voor een print op hout.

Wat is de uitstraling van hout?

Ons Multiplex heeft een karakteristieke natuurlijke houten uitstraling. De toplaag is wit waardoor de print goed tot zijn recht komt. Door de print zie je nog wel de eigenschappen van hout wat juist de natuurlijke look & feel geeft.

Wat kost een print op hout?

De prijs voor een print op hout is volledig afhankelijk van de maatvoering. De prijs wordt direct berekend en getoond in onze print creator. 

Uit welke maten kan ik kiezen?

Wij werken voor dit product niet met vaste maten. Je kan dus je eigen maat invoeren in onze print creator waardoor je wanddecoratie altijd past op jouw wand.

Kan ik ook andere vormen bestellen?

Jazeker, je kan een hout print als vierkant, rechthoek, panorama maar ook als ovaal of als cirkel bestellen!

Hoe kan ik een print op hout ophangen?

We leveren een gratis tandhanger mee, hiermee kan je de print eenvoudig ophangen.

Kan ik een houtprint retourneren?

Wij verkopen alleen maatwerk producten. Iedere houtprint is uniek op maat gemaakt. Retourneren is dan ook niet mogelijk.  Wij stellen de hoogste eisen aan onze producten en onze serviceverlening en we komen dan ook graag met je in contact om te bespreken waarom  je het product retour zou willen sturen.

Met welke methoden kan ik betalen?

Je kan bij ons veilig betalen via iDEAL, PayPal, Bancontact & Klarna; achteraf betalen.

Kan ik mijn houtprint afhalen?

Helaas is niet mogelijk om een print af te halen. Wij leveren rechtstreeks vanuit de fabriek op het door jou opgegeven adres.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn afhankelijk van de gekozen maatvoering. Prints met een maximale breedte of hoogte van 120 cm. worden door een express-dienst voor €10 bezorgd. Prints boven de 120 cm. worden met een speciale koerier voor zorgvuldig transport afgeleverd.

Wat is de levertijd?

Wij streven ernaar om de print binnen 5 werkdagen af te leveren op het opgegeven adres.

Vergelijk Hout met onze andere materialen:

Waarom kiezen voor Print Your Moment?

Unieke materialen

Maak een keuze uit de mooiste materialen voor een unieke wanddecoratie. Van ronde prints tot wandvullend behang. Bij ons geen massa productie maar maatwerk voor iedere print. Je wilt toch niet dat je dezelfde wanddecoratie als de buren hebt?

Beeldbank

Onze beeldbank is overzichtelijk gecategoriseerd. De hoge resolutie afbeeldingen garanderen een strak printresultaat. Jouw gewenste afbeelding nog niet gevonden? Maak gebruik van de zoekfunctie en zoek in duizenden beelden.

Print editor

Een afbeelding bewerken was nog nooit zo makkelijk. Kies een gewenst formaat & uitsnede, spiegel of roteer je afbeelding en bepaal een kleurstelling. Je kan zelfs patronen dupliceren om een unieke print te ontwerpen.

Landschappen

Mensen

Dieren

Architectuur

Landen & regio

Steden

Bloemen & Planten

Natuur & weer

Sfeervolle achtergronden

Transport

Muziek