Print van jouw foto

Kies bestand
Upload jouw foto
Laden...
Het selectiekader kan je verschalen & verschuiven.
= #
1. Kies het materiaal
Product
Materiaal
Matte coating
2. Voer afmetingen in Formaat
Breedte [cm]
max:
x
Hoogte [cm]
max:
?
Vorm
Standard
Cirkel
Vorm
3. Opties
Wandbevestiging
Effecten

Prijs: 0€
Kortingsvoordeel: 0€
Prijs (incl. BTW): 0€
Aantal

Visualisatie

Wat is een foto op aluminium?

De mooiste afbeeldingen verdienen een ultieme verwerking. Een foto geprint op aluminium van de beste kwaliteit heeft een strakke moderne uitstraling en zorgt ervoor dat je jarenlang van je foto kan genieten.

Het aluminium is vormvast dankzij de stevige sandwich van kunststof en twee aluminium toplagen. Dibond, zoals dit soort aluminium ook wel wordt genoemd is ijzersterk en is een erg populair product om op te printen. Wij kunnen de foto direct op aluminium printen in een zeer hoge resolutie door de geavanceerde printtechniek.

Kies zelf de breedte en hoogte

Aluminium als wanddecoratie is te bestellen in elk gewenst formaat lengte en breedte. Van 25 x 25 cm tot een maximum van 200 x 200 cm! Hierdoor is het uitermate geschikt voor bijna elke ruimte in huis. 

Kleuren tot het diepste detail

Een foto op aluminium is erg strak en past daardoor ideaal in het hedendaagse huishouden. De kleuren van de foto worden tot in het diepste detail weergegeven op het witte aluminium. Een afdruk op geborsteld aluminium is creatief en zal iedereen versteld doen staan.

De ondergrond van wit aluminium is wit en is daardoor erg populair voor portretten en landschappen.

Geborsteld aluminium heeft een grijs geborstelde ondergrond. Op de witte elementen van de foto komt de grijze kleur naar voren wat een creatieve uitstraling geeft. Een foto geprint op geborsteld aluminium is een waar kunstwerk en is zeer geschikt voor industriële foto’s als gebouwen. Ook zwart-wit foto’s komen goed tot hun recht op geborsteld aluminium.

Geen eigen foto? Gebruik onze enorme databank

We hebben een databank met duizenden verschillende foto’s, patronen en kunstwerken allemaal afkomstig van de beste fotografen en kunstenaars. Je kunt bij ons kiezen uit originele kunstwerken van het Rijksmuseum. Onze fotodatabank is zo groot dat we slechts een kleine selectie voor je kunnen maken van de meest gekozen en populairste foto’s. Staat je afbeelding er niet tussen? Gebruik dan ons zoekveld boven aan de website, super eenvoudig!

Specificaties aluminium:

Materiaal: Aluminium en polyethyleen

Gewicht: 3 mm: 3,5 kg./m2

Brandcertificaat: B1

Printtechniek: UV-print

Geschikt voor: Binnen & Buiten

Dikte: 3 mm

Waterafstotend: Ja

Doorschijnend: Nee

Textuur: Glad