Print jouw foto

Print van jouw foto

Kies bestand
Laden...
+
-

Na het invoeren van de maat kan je het kader vergroten, verkleinen en verschuiven. Hou hierbij de linker muis ingedrukt. Het watermerk van Adobe Stock zal niet worden geprint.

1. Kies het materiaal
Product
Materiaal
Laminaat
2. Voer afmetingen in Formaat
Breedte [cm]
max:
x
Hoogte [cm]
max:
?
Vorm
Standard
Vorm
3. Opties
Behanglijm
Rolbreedte
Behanglijm
Primer
Behang accessoires
Montage
Effecten

Standaard prijs: 0€
Korting: 0€
Prijs (incl. BTW): 0€
Aantal

Wat is een Fotobehang?

Maak je wand weer als nieuw met een uniek afbeelding, print of kunstwerk als fotobehang. We bieden 2 hoogwaardige mogelijkheden in fotobehang. Van vliesbehang in banen tot een naadloos fotobehang.

Naadloos behang wordt uit één deel geprint voor de gehele wand. Ons naadloos behang is geurloos, waterafstotend en kras- & stootvast. De matte uitstraling zorgt ervoor dat het licht niet reflecteert. Naadloos behang breng je eenvoudig aan op een ingelijmde muur. Pasproblemen behoren tot de verleden tijd.

Elk fotobehang is uniek dankzij de ontelbare design mogelijkheden. Gebruik een eigen foto of kies je favoriete afbeelding, print of kunstwerk uit onze databank.

Kies zelf de breedte en hoogte

Naadloos fotobehang is te bestellen in elk gewenst formaat lengte en breedte met een maximum van 10 meter lang en 3 meter hoog! Hierdoor is het uitermate geschikt voor bijna elke ruimte in huis.

Fotobehang in banen is een hoogwaardig vliesbehang wat te bestellen is in de breedtes: 53, 70 en 80cm. Ons vliesbehang heeft een acryl toplaag met een non woven rug en heeft een matte uitstraling en een vlakke structuur.

Optioneel kan je behanglijm, primer en een spatel bij bestellen voor de montage.

Veiliger wonen door brandvertraging

Ons fotobehang is UV-licht bestendig waardoor de prints niet verkleuren door de zon. Hierdoor blijven de kleuren blijven jarenlang optimaal zichtbaar. De gebruikte materialen werken brandvertragend en zijn dankzij de brandcertificering erg geschikt voor gebruik in woonhuizen, openbare ruimtes en bedrijven.

Waar is naadloos behang van gemaakt:

De exclusieve WalltexPro® is de nieuwe standaard in wandbekleding. Deze heavy duty wandbekleding en is geurloos, PVC-vrij, waterafstotend en kras- en stootvast. Op een wand met WalltexPro® reflecteert het licht niet, waardoor het erg geschikt is voor ruimtes met veel daglicht.

Geen eigen foto? Gebruik onze enorme databank

We hebben een databank met duizenden verschillende foto’s, patronen en kunstwerken allemaal afkomstig van de beste fotografen en kunstenaars. Je kunt bij ons kiezen uit originele kunstwerken van het Rijksmuseum. Onze fotodatabank is zo groot dat we slechts een kleine selectie voor je kunnen maken van de meest gekozen en populairste foto’s. Staat je afbeelding er niet tussen? Gebruik dan ons zoekveld boven aan de website, super eenvoudig!