AFBEELDINGEN

ALUMINIUM RENY KRAMER

Ontwerp exclusieve wanddecoratie bij Print Your Moment van RENY KRAMER op ALUMINIUM

Wie is Reny Kramer?

Ik ben in 1963 in Joure geboren en opgegroeid in Friesland. Van 1989 tot 1994 studeerde ik aan de Academie voor beeldende kunsten Minerva, Groningen. Sinds 2006 woon ik in Zuidhorn (Groningen). Hier heb ik ook mijn atelier.

Mijn inspiratie put ik uit alles wat leeft en vergankelijk is. Het kwetsbare verbeelden en het ontastbare zichtbaar maken is mijn drijfveer. De mens in al zijn facetten is hierbij een belangrijke bron. Bij het visualiseren van mensen zijn emoties en de daaruit voortvloeiende houdingen en gezichtsuitdrukkingen terugkerende thema’s. Daarnaast vormt het landschap de zee en het universum een dankbare bron van inspiratie.
Vanuit portret- en modelstudies, foto’s en visualisaties, kom ik al schetsend tot een opzet voor een schilderij of een beeld. Deze heeft vaak een fictief personage als onderwerp. Al doende laat ik dit personage groeien en ontstaat er een persoonlijkheid. Een persoonlijkheid waarvan het beeld niet alleen door houding en vorm bepaald wordt, maar vooral door een gemoedstoestand.

Je print personaliseren

Klik op de afbeelding om je print op ALUMINIUM van RENY KRAMER te bewerken. Zo kan je een eigen maat ingeven en montage-opties bestellen.

Beelden op ander materiaal

Andere interessante categorieën