Afbeeldingen

Afrikaans patroon op Aluminium Dibond

Met een Afrikaanse culturen patroon op Aluminium Dibond ontwerp je een unieke wanddecoratie.

Beelden op ander materiaal
 • Aquarel vector naadloze patronen met safari dieren en palmbomen. Olifant giraf.
  vanaf €36
  Soortgelijk Aanpassen
 • Etnische sieraad abstracte geometrische naadloze stof patroon.
  vanaf €36
  Soortgelijk Aanpassen
 • Afrikaans etnisch naadloos patroon
  vanaf €36
  Soortgelijk Aanpassen
 • Afrikaanse etnische naadloze patroon met gestileerde pictogrammen.
  vanaf €36
  Soortgelijk Aanpassen
 • Afrikaanse kralenmotieven. Abstracte naadloze patroon. Contrasterende kleuren. Kralenwerk. Mozaïektextuur voor handwerk, achtergrond of patroonvullingen.
  vanaf €36
  Soortgelijk Aanpassen
 • Vintage bananenboom, palmboom, leeuw, aap, Indische olifant, giraf dier, berg naadloze bloemmotief witte achtergrond. Exotisch safaribehang.
  vanaf €36
  Soortgelijk Aanpassen

Een foto op Aluminium Dibond Afrika patroon is een perfecte basis voor aan de muur. Bekijk onze patronen uit de categorie Afrika en laat je inspireren voor een frisse look in je interieur. 

Patroon Afrika op Aluminium Dibond bewerken

In onze printontwerper heb je de mogelijkheid om een patroon te dupliceren. Hierdoor kan je zelf de fijnheid van het patroon op Aluminium Dibond bepalen. Zo kan je bijvoorbeeld een patroon uit de categorie Afrika heel groot op je Aluminium Dibond print weergeven maar kan je het patroon ook kleiner afbeelden.

Ieder patroon uit de categorie Afrika kan je ook op een ander materiaal laten printen. In een subcategorie klik je op de button "Beelden op ander materiaal". Laat je inspireren door de vele mogelijkheden van unieke wanddecoratie.

Een foto op Aluminium Dibond met patroon Afrika bestellen

Klik op de afbeelding om je patroon op Aluminium Dibond uit de categorie Afrika te bewerken. Zo kan je een eigen maat ingeven, uitsnede maken, kleureffecten toepassen en montage-opties bestellen. Hierdoor ontwerp je een unieke print op Aluminium Dibond voor aan jouw muur. In onze printontwerper kan je in 3 stappen je wanddecoratie ontwerpen. De kwaliteit van de afbeelding wordt automatisch gecontroleerd zodat je altijd een perfecte schilderij print met Afrika ontvangt.

Afrika patroon op Aluminium Dibond

Wij printen jouw Afrika patroon op Aluminium Dibond nadat de bestelling is geplaatst. Een patroon op Aluminium Dibond is in vele maten te bestellen. Hierdoor is iedere print met patroon op Aluminium Dibond uniek en past deze perfect in jouw interieur. De patronen zijn zeer scherp en kunnen daarom uitstekend geprint worden op een groot formaat.
Waar wacht je nog op? Bestel direct jouw patroon op Aluminium Dibond Afrika.