Beeldbank

Onze beeldbank is voor jou opgedeeld in overzichtelijke categorieën.  Laat je verrassen door het aanbod.
Ben je op zoek naar een specifiek beeld? Gebruik dan de zoekfunctie bovenaan de website.

Afbeeldingen

Foto

Selecteer de mooiste en scherpste foto's voor een optimaal printresultaat. De foto's zijn onderverdeeld in overzichtelijke categorieën. Ook kan je de zoekfunctie gebruiken.

Schilderij

De nachtwacht, amandelbloesem of het melkmeisje aan de muur? Geen probleem, maak een keuze uit beroemde schilderijen of andere kleurrijke en/of abstracte schilderijen.

Patroon

Een patroon is een afbeelding die je in onze editor kan dupliceren. De patronen sluiten naadloos op elkaar aan. Hierdoor kan je zelf bepalen hoe groot het patroon wordt geprint.

Illustratie

Op zoek naar een tijdloze afbeelding? Dan is een illustratie een zeer goede optie. Print de mooiste wereldkaarten of andere sfeervolle illustraties en creëer een unieke print aan de muur.

AI (Artificial Intelligence)

De nieuwste ontwikkeling op het gebied van wanddecoratie. Creatieve afbeeldingen gemaakt door kunstmatige intelligentie / Artificial Intelligence (AI). Laat je verbluffen door de creativiteit!

Woonstijlen

Onze interieur stylisten hebben de mooiste beelden geselecteerd passend bij jouw woonstijl. 

Bohemian

Vintage

Industrieel

Landelijk

Romantisch

Scandinavisch

Kunstenaars

Wij werken samen met de beste beeldkunstenaars. Zij creëren unieke beelden die je kan laten printen op al onze materialen met een eigen gewenste maatvoering.
Voor iedere print betalen wij de beeldkunstenaar een afgesproken commissie.

Zenzdesign

De Beeldmeester

Kunst in Kaart

Reny Kramer

Ruimtes

Vind jouw nieuwe wanddecoratie voor één van de muren in jouw woning of zakelijke omgeving.

Woning

Vind de mooiste wanddecoratie voor de diverse ruimtes in je huis. Denk hierbij aan een babykamer of een stoere jongenskamer. Voor iedere ruimte maken wij de mooiste prints!

Zakelijk

Ook op zakelijk vlak is wanddecoratie enorm populair. In deze categorie tonen wij sfeervolle wanddecoratie voor in hotels, restaurants en andere zakelijke interieurs.

Een afbeelding uit onze beeldbank kan je op alle materialen laten printen met een eigen maat en uitsnede!