Bestelproces

Kan ik mijn eigen foto uploaden?

Jazeker! Klik op "upload jouw foto" bovenaan de webshop om een eigen foto te uploaden. Mocht de resolutie niet goed genoeg zijn voor een print, maak dan gebruik van onze beeldbank.


Aan welke resolutie moet mijn foto voldoen om hem te kunnen printen?

De minimale resolutie is 1000 x 10000 pixels.


Welke bewerkingen kan ik allemaal doen met een afbeelding?

In onze print creator kan je een uitsnede maken, eigen formaat kiezen, diverse kleureffecten toepassen, de afbeelding spiegelen en draaien.
Bij patronen kan je deze ook nog dupliceren.


Kan ik de afbeelding ook op mijn eigen wand bekijken?

Jazeker, in onze print creator heb je de mogelijkheid om een foto van je wand te uploaden. Vervolgens kan je de gekozen print tonen aan jouw wand!


Hebben jullie standaard maten?

Nee, bij ons kan je een eigen maat invoeren zodat we prints tot op de centimeter nauwkeurig kunnen leveren voor iedere wand.


Wat is een patroon?

Een patroon is een afbeelding die eindeloos te gekopieerd kan worden, zowel in de breedte als in de hoogte. De afbeelding sluit qua beeld op elkaar aan zodat je het patroon repeterend kan laten printen. Zo is het mogelijk om een unieke print te ontwerpen. Wij hebben 5 stappen om je patroon te dupliceren.


Ik kan geen geschikte foto vinden in de aangeboden categorieën. Kan ik ook zoeken naar foto's? 

Jazeker! Met onze zoekmogelijkheid kan je zoeken naar een geschikte afbeelding uit meer dan een miljoen foto's. Wij adviseren je om zo specifiek mogelijk te zoeken d.m.v. meerdere zoekwoorden. 


Wordt de tekst "Adobe Stock" ook geprint?

Nee. Na je bestelling gebruiken wij een hoge resolutie variant van de geselecteerde afbeelding waar geen watermerk meer in zit.


Kan ik mijn ontwerp ook opslaan?

Jazeker, je hebt de mogelijkheid om je afbeelding op te slaan als favoriet (onder de button bestellen). Je kan er dan op een later moment mee verder gaan.

Ook is er de mogelijkheid om een snelkoppeling te maken van je ontwerp die je vervolgens eenvoudig kan delen met derden.


Is de visualisatie in de print creator op ware grootte?

We hebben geprobeerd om de visualisatie zo goed mogelijk na te bootsen, echter is dit niet haalbaar voor iedere gekozen maatvoering. Gebruik de visualisatie dus meer als een idee hoe de print aan de wand eruit kan komen te zien. De gemaakte uitsnede is wel realistisch en zal identiek geprint worden.


Kan ik ook een foto selecteren vanaf mijn social media?

Nee, wij hebben geen mogelijkheid om een foto vanaf een social media kanaal te halen. Dit doen wij bewust omdat de foto's op social media niet de hoogste resolutie hebben en de print daardoor niet het gewenste resultaat kan geven.


Kan ik een foto vanaf whatsapp printen?

Nee. Whatsapp comprimeert de foto zodat deze makkelijker te versturen is, echter gaat dit weer ten koste van de resolutie (scherpte van de foto). Het is dus verstandig om de originele foto te gebruiken bij het bestellen van een print.


Ik heb de print ontvangen maar ben niet tevreden over het resultaat. Kan ik de print retour sturen?

Een print is een op maat gemaakt product. Hierdoor is het herroepingsrecht niet van toepassing.


Op welke producten kan ik een afbeeldingen bestellen?

Je kan een afbeelding printen op de mooiste wanddecoratie materialen. Meer informatie over ieder specifiek materiaal kan je vinden op de materiaalpagina.