Betalen

Welke betaalmethodes zijn er?

Wij werken met onderstaande betaalmethodes;

iDEAL
Creditcard
PayPal
Klarna; achteraf betalen
Klarna slice it; betaal in 3 delen
Bancontact
Girpoay
KBC
Belfius


Is mijn betaling veilig?

Jazeker. Onze webshop heeft een SSL-beveiliging en we werken samen met de betrouwbare betaalprovider Mollie.


Waarom krijg ik een foutmelding voor de betaalmethode Klarna Pay Later?

Heel vervelend als de betaalmethode Klarna Pay Later niet werkt.
Klarna kijkt real time of een order wel óf niet plaats kan vinden. Als een achterafbetaling niet door Klarna geaccepteerd wordt dan kan dat wellicht komen door een van de volgende oorzaken:

Adresgegevens kloppen niet

De meest voorkomende oorzaak zijn verkeerde ingevoerde adresgegevens of geboortedatum. Klarna heeft deze gegevens exact nodig. Dus er moet geen tikfout in je naam, adres, huisnummer, postcode, woonplaats, telefoonnummer en geboortedatum zitten. Ook moet het e-mailadres kloppen, hier krijg je de betaalgegevens doorgemaild. 

Is het te betalen bedrag te hoog?

Een (te) hoog bedrag wordt niet altijd goedgekeurd door Klarna. Klarna kijkt naar jouw bestelgeschiedenis en de kosten van de geplaatste bestelling. Klarna verleent je een krediet en als dit krediet niet goedgekeurd wordt, dan kan deze betaalmethode helaas niet gebruikt worden op www.printyourmoment.nl

Print Your Moment heeft i.v.m. de strenge privacy geen invloed op een Klarna Pay Later transactie. We raden je aan om contact op te zoeken met Klarna of een andere veilige betaalmethode te kiezen zoals iDeal, PayPal of CreditCard.