Afbeeldingen

Canvas op maat. Decoreer jouw woonruimte!

Een foto op Canvas voor in jouw specifieke woonruimte is een echte sfeermaker!

Bekijk onze foto’s uit de categorie Woning en laat je inspireren voor een frisse look in je interieur. Kies een foto uit onze voorselectie of maak gebruik van het zoekvenster bovenaan de website en ontwerp jouw nieuwe print.

Iedere afbeelding uit de categorie Woning kan je ook op een ander materiaal laten printen. In een subcategorie klik je op de button "Beelden op ander materiaal". Laat je inspireren door de vele mogelijkheden van op maat gemaakt prints.

Een foto op Canvas Woning bestellen

Klik op de afbeelding om je foto op Canvas uit de categorie Woning te bewerken. Zo kan je een eigen maat ingeven, uitsnede maken, kleureffecten toepassen en montage-opties bestellen. Hierdoor ontwerp je een unieke print op Canvas voor in jouw Woning. In onze printontwerper kan je in 3 stappen je print ontwerpen. De kwaliteit van de afbeelding wordt automatisch gecontroleerd zodat je altijd een perfecte print op Canvas ontvangt.

Woning print op Canvas

Wij printen jouw foto op Canvas nadat de bestelling is geplaatst. Een foto op Canvas is in vele maten te bestellen. Hierdoor is iedere print op Canvas uniek en past deze perfect in jouw interieur. Waar wacht je nog op? Bestel direct jouw foto op Canvas voor in de Woning.