Afbeeldingen

Afrikaans patroon op Canvas

Met een Afrikaanse culturen patroon op Canvas ontwerp je een unieke wanddecoratie.

Beelden op ander materiaal
 • Aquarel vector naadloze patronen met safari dieren en palmbomen. Olifant giraf.
  vanaf €26
  Soortgelijk Aanpassen
 • Etnische sieraad abstracte geometrische naadloze stof patroon.
  vanaf €26
  Soortgelijk Aanpassen
 • Afrikaans etnisch naadloos patroon
  vanaf €26
  Soortgelijk Aanpassen
 • Afrikaanse etnische naadloze patroon met gestileerde pictogrammen.
  vanaf €26
  Soortgelijk Aanpassen
 • Afrikaanse kralenmotieven. Abstracte naadloze patroon. Contrasterende kleuren. Kralenwerk. Mozaïektextuur voor handwerk, achtergrond of patroonvullingen.
  vanaf €26
  Soortgelijk Aanpassen
 • Vintage bananenboom, palmboom, leeuw, aap, Indische olifant, giraf dier, berg naadloze bloemmotief witte achtergrond. Exotisch safaribehang.
  vanaf €26
  Soortgelijk Aanpassen

Een foto op Canvas Afrika patroon is een perfecte basis voor aan de muur. Bekijk onze patronen uit de categorie Afrika en laat je inspireren voor een frisse look in je interieur. 

Patroon Afrika op Canvas bewerken

In onze printontwerper heb je de mogelijkheid om een patroon te dupliceren. Hierdoor kan je zelf de fijnheid van het patroon op Canvas bepalen. Zo kan je bijvoorbeeld een patroon uit de categorie Afrika heel groot op je Canvas print weergeven maar kan je het patroon ook kleiner afbeelden.

Ieder patroon uit de categorie Afrika kan je ook op een ander materiaal laten printen. In een subcategorie klik je op de button "Beelden op ander materiaal". Laat je inspireren door de vele mogelijkheden van unieke wanddecoratie.

Een foto op Canvas met patroon Afrika bestellen

Klik op de afbeelding om je patroon op Canvas uit de categorie Afrika te bewerken. Zo kan je een eigen maat ingeven, uitsnede maken, kleureffecten toepassen en montage-opties bestellen. Hierdoor ontwerp je een unieke print op Canvas voor aan jouw muur. In onze printontwerper kan je in 3 stappen je wanddecoratie ontwerpen. De kwaliteit van de afbeelding wordt automatisch gecontroleerd zodat je altijd een perfecte schilderij print met Afrika ontvangt.

Afrika patroon op Canvas

Wij printen jouw Afrika patroon op Canvas nadat de bestelling is geplaatst. Een patroon op Canvas is in vele maten te bestellen. Hierdoor is iedere print met patroon op Canvas uniek en past deze perfect in jouw interieur. De patronen zijn zeer scherp en kunnen daarom uitstekend geprint worden op een groot formaat.
Waar wacht je nog op? Bestel direct jouw patroon op Canvas Afrika.