Afbeeldingen

Patroon met rood op Canvas

Een patroon met rood op Canvas is een perfecte basis voor aan de muur.

Beelden op ander materiaal
 • naadloos rood camouflagepatroon
  vanaf €26
  Soortgelijk Aanpassen
 • Naadloze lijnpatroon in donkere en lichtrode kleuren
  vanaf €26
  Soortgelijk Aanpassen
 • Abstract naadloos sportpatroon voor meisjes, jongens, kleding. Creatieve sport vector achtergrond met vierkant, strepen, stippen, lijnen. Grappig behang voor textiel en stof. Mode sport vierkante stijl.
  vanaf €26
  Soortgelijk Aanpassen
 • Naadloze patroon van rode herfst abstracte vallende bladeren op een rode achtergrond voor textiel.
  vanaf €26
  Soortgelijk Aanpassen
 • Naadloos patroon van inpakpapier met kerststrepen
  vanaf €26
  Soortgelijk Aanpassen
 • Naadloze patroon, met de hand getekende rode papaver bloemen op witte achtergrond
  vanaf €26
  Soortgelijk Aanpassen

Bekijk onze patronen uit de categorie Rood en laat je inspireren voor een frisse look in je interieur. Kies een foto uit onze voorselectie of maak gebruik van het zoekvenster bovenaan de website en ontwerp jouw nieuwe wanddecoratie. Met een patroon Canvas ontwerp je een unieke wanddecoratie.

Patroon Rood op Canvas bewerken

In onze printontwerper heb je de mogelijkheid om een patroon te dupliceren. Hierdoor kan je zelf de fijnheid van het patroon op Canvas bepalen. Zo kan je bijvoorbeeld een patroon uit de categorie Rood heel groot op je Canvas print weergeven maar kan je het patroon ook kleiner afbeelden.


Ieder patroon uit de categorie Rood kan je ook op een ander materiaal laten printen. In een subcategorie klik je op de button "Beelden op ander materiaal". Laat je inspireren door de vele mogelijkheden van unieke wanddecoratie.

Een foto op Canvas met patroon Rood bestellen

Klik op de afbeelding om je patroon op Canvas uit de categorie Rood te bewerken. Zo kan je een eigen maat ingeven, uitsnede maken, kleureffecten toepassen en montage-opties bestellen. Hierdoor ontwerp je een unieke print op Canvas voor aan jouw muur. In onze printontwerper kan je in 3 stappen je wanddecoratie ontwerpen. De kwaliteit van de afbeelding wordt automatisch gecontroleerd zodat je altijd een perfecte schilderij print met Rood ontvangt.

Rood patroon op Canvas

Wij printen jouw Rood patroon op Canvas nadat de bestelling is geplaatst. Een patroon op Canvas is in vele maten te bestellen. Hierdoor is iedere print met patroon op Canvas uniek en past deze perfect in jouw interieur. De patronen zijn zeer scherp en kunnen daarom uitstekend geprint worden op een groot formaat.
Waar wacht je nog op? Bestel direct jouw patroon op Canvas Rood.