Afbeeldingen

Frida print op Canvas

1. Vind je favoriete print op Canvas uit de categorie Frida
2. Klik op de afbeelding en kies een maat die past bij jouw interieur
3. Selecteer overige opties en bestel jouw nieuwe unieke print

Beelden op ander materiaal
 • Het Iconische Gezicht, Frida's Kracht in diep rood en zwart
  vanaf €26
  Soortgelijk Aanpassen
 • Frida - in Fields of Roses
  vanaf €26
  Soortgelijk Aanpassen
 • Street Art Frida
  vanaf €26
  Soortgelijk Aanpassen
 • De Mexicaanse kunstenaar Magdalena Carmen Frida Kahlo werd geboren op 6 juli 1907 en schilderde veel portretten en zelfportretten. Vector illustratie
  vanaf €26
  Soortgelijk Aanpassen
 • Frida Kahlo vectorillustratie minimalisme. Eenvoudige kleurenkunst
  vanaf €26
  Soortgelijk Aanpassen
 • Frida Kahlo-portret op het biljet van 500 peso van Mexico, extreme macro. Beroemde Mexicaanse kunstenaar, icoon van het feminisme.
  vanaf €26
  Soortgelijk Aanpassen
 • Portret van de mooie Mexicaanse vrouw bloemen kapsel, Frida Kahlo stijl. Vectorillustratie van een plat ontwerp.
  vanaf €26
  Soortgelijk Aanpassen

Bekijk onze afbeeldingen uit de categorie Frida en laat je inspireren voor een frisse look in je interieur, kantoor of een andere omgeving. Kies een foto uit onze voorselectie of maak gebruik van het zoekvenster bovenaan de website en ontwerp een nieuw op maat geprint product.

Iedere afbeelding uit de categorie Frida kan je ook op een ander materiaal laten printen. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden van op maat gemaakte prints.

Een afbeelding op Canvas Frida bestellen

Klik op de afbeelding om je foto op Canvas uit de categorie Frida te bewerken. Zo kan je een eigen maat ingeven, uitsnede maken, kleureffecten toepassen en montage-opties bestellen. Hierdoor ontwerp je een unieke print op Canvas voor aan in jouw interieur. In onze printontwerper kan je in 3 stappen je print ontwerpen. De kwaliteit van de afbeelding wordt automatisch gecontroleerd zodat je altijd een perfecte print met Frida ontvangt.

Frida print op Canvas

Wij printen jouw foto op Canvas Frida nadat de bestelling is geplaatst. Een foto op Canvas is in vele maten te bestellen.  Hierdoor is iedere print op Canvas uniek en past deze perfect in jouw interieur. Waar wacht je nog op? Bestel direct jouw foto op Canvas Frida.