Afbeeldingen

Schilderijen Sander Veen op Sierkussen

Ontwerp jouw unieke Sierkussen bij Print Your Moment met de schilderijen van Sander Veen. 

Beelden op ander materiaal

Wie is Sander Veen?

Sander Veen is een kunstenaar uit Veenendaal. Hij maakt vooral abstracte werken – soms in serie, soms los van elkaar. Zijn originele schilderijen zijn gefotografeerd om vervolgens als reproductie te kunnen printen op Sierkussen.
Hij maakt veel gebruik van pigmenten, oliën en olieverf. Hiermee experimenteert hij graag om het mooiste uit het schilderij te krijgen – van effecten tot kleurcombinaties. Zo verandert hij steeds van stijl. Toch blijft u de hand van Sander Veen in de schilderijen zien.
Soms schildert hij ook met acryl of gebruikt hij verdikkingsmiddelen in zijn werken. Dit veelal op paneel, maar ook op canvas.
Sander is al lang bezig met tekenen en schilderen, al van kinds af aan. Hij maakte toen vooral veel tekeningen van fantasiefiguren en cartoons. Pas op latere leeftijd begon hij te schilderen, zo rond zijn 25ste. Eerst was dit nog niet echt serieus, af en toe maakte hij eens wat. Pas na zijn 30ste is hij echt serieuzer gaan schilderen. Dit kwam ook door de opdrachten die hij kreeg. Er hangen dan nu ook al veel schilderijen van hem bij anderen aan de muur.

Op zijn 40ste kreeg Sander eindelijk een eigen atelier, een klein zoldertje boven een ander atelier. Nu kon hij beter laten zien wat hij maakte. Sinds kort heeft hij een atelier aan huis. Nu kan hij dan eindelijk vanuit huis heerlijk aan de slag.

Een schilderij op Sierkussen van Sander Veen bestellen

Een schilderij op Sierkussen van Sander Veen is erg populair voor in een interieur Bekijk zijn schilderijen en laat je inspireren voor een frisse look in je huis, kantoor of een andere omgeving. 
Klik op een schilderijde om je print op Sierkussen uit de categorie Sander Veen te bewerken. Zo kan je een eigen maat ingeven, uitsnede maken, kleureffecten toepassen en montage-opties bestellen. Hierdoor ontwerp je een unieke print op Sierkussen voor aan jouw muur. In onze printontwerper kan je in 3 stappen je wanddecoratie ontwerpen. De kwaliteit van de afbeelding wordt automatisch gecontroleerd zodat je altijd een perfecte print met Sander Veen ontvangt.

Sander Veen print op Sierkussen

Wij printen jouw foto op Sierkussen Sander Veen nadat de bestelling is geplaatst. Een foto op Sierkussen is in vele maten te bestellen. Hierdoor is iedere print op Sierkussen uniek en past deze perfect in jouw interieur. Waar wacht je nog op? Bestel direct jouw foto op Sierkussen Sander Veen.

Ieder schilderij van Sander Veen kan je ook op een ander materiaal laten printen. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden van op maat gemaakte prints.