Afbeeldingen

Kunst van RAR Kramer op Sierkussen

Exclusieve prints van RAR Kramer op Sierkussen vind je bij PrintYourMoment.

Beelden op ander materiaal

Wie is RAR Kramer?

Ik ben in 1963 in Joure geboren en opgegroeid in Friesland. Van 1989 tot 1994 studeerde ik aan de Academie voor beeldende kunsten Minerva, Groningen. Sinds 2006 woon ik in Zuidhorn (Groningen). Hier heb ik ook mijn atelier.

Mijn inspiratie put ik uit alles wat leeft en vergankelijk is. Het kwetsbare verbeelden en het ontastbare zichtbaar maken is mijn drijfveer. De mens in al zijn facetten is hierbij een belangrijke bron. Bij het visualiseren van mensen zijn emoties en de daaruit voortvloeiende houdingen en gezichtsuitdrukkingen terugkerende thema’s. Daarnaast vormt het landschap de zee en het universum een dankbare bron van inspiratie.
Vanuit portret- en modelstudies, foto’s en visualisaties, kom ik al schetsend tot een opzet voor een schilderij of een beeld. Deze heeft vaak een fictief personage als onderwerp. Al doende laat ik dit personage groeien en ontstaat er een persoonlijkheid. Een persoonlijkheid waarvan het beeld niet alleen door houding en vorm bepaald wordt, maar vooral door een gemoedstoestand.

Iedere afbeelding van RAR Kramer kan je ook op een ander materiaal laten printen. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden van op maat gemaakte prints.

Een foto op Sierkussen RAR Kramer bestellen

Een foto op Sierkussen van RAR Kramer is erg populair voor in een interieur Bekijk onze afbeeldingen uit de categorie RAR Kramer en laat je inspireren voor een frisse look in je huis, kantoor of een andere omgeving. Kies een foto uit onze voorselectie of maak gebruik van het zoekvenster bovenaan de website en ontwerp jouw nieuwe print.
Klik op de afbeelding om je foto op Sierkussen van de kunstenaar RAR Kramer te bewerken. Zo kan je een eigen maat ingeven, uitsnede maken, kleureffecten toepassen en montage-opties bestellen. Hierdoor ontwerp je een unieke print op Sierkussen voor aan jouw muur. In onze printontwerper kan je in 3 stappen je wanddecoratie ontwerpen. De kwaliteit van de afbeelding wordt automatisch gecontroleerd zodat je altijd een perfecte print met RAR Kramer ontvangt.

RAR Kramer print op Sierkussen

Wij printen jouw foto op Sierkussen RAR Kramer nadat de bestelling is geplaatst. Een foto op Sierkussen is in vele maten te bestellen. Hierdoor is iedere print op Sierkussen uniek en past deze perfect in jouw interieur. Waar wacht je nog op? Bestel direct jouw foto op Sierkussen van RAR Kramer.

Andere interessante categorieën