Print jouw foto

Print van jouw foto

Kies bestand
Laden...
+
-
#

Na het invoeren van de maat kan je het kader vergroten, verkleinen en verschuiven. Hou hierbij de linker muis ingedrukt. Het watermerk van Adobe Stock zal niet worden geprint.

1. Kies het materiaal
Product
Materiaal
Laminaat
2. Voer afmetingen in Formaat
Vorm
Standard
Vorm
3. Opties
Uitvoering
Effecten

Standaard prijs: 0€
Korting: 0€
Prijs (incl. BTW): 0€
Aantal

Visualisatie

Wat is een print op xpozer?

Je mooiste foto verdient een ultieme verwerking. Xpozer is daarom ook een enorm populair product onder fotografen. De afbeelding wordt geprint op een fotofolie in galerij kwaliteit. Deze folie heeft een ontspiegelende werking.
Aan de achterkant komt er op iedere hoek een voorgeplakte bevestiging. Hiermee kan je de print opspannen in het xpozer frame. 

Keuze uit 35 formaten

Je kan een xpozer bestellen op wel 35 verschillende formaten. Ieder formaat kan je ook 90 graden draaien; je kan dus een foto als 100 x 50 cm. laten printen (liggend), maar in de editor kan je deze ook bestellen als 50 x 100 cm. (staand). Zo zit er altijd een goede maat voor jou bij!

Geen eigen foto? Gebruik onze enorme databank

We hebben een databank met duizenden verschillende foto’s, patronen en kunstwerken allemaal afkomstig van de beste fotografen en kunstenaars. Je kunt bij ons kiezen uit originele kunstwerken van het Rijksmuseum. Onze fotodatabank is zo groot dat we slechts een kleine selectie voor je kunnen maken van de meest gekozen en populairste foto’s. Staat je afbeelding er niet tussen? Gebruik dan ons zoekveld boven aan de website, super eenvoudig!