Print jouw foto

Print van jouw foto

Kies bestand
Laden...
+
-
#

Na het invoeren van de maat kan je het kader vergroten, verkleinen en verschuiven. Hou hierbij de linker muis ingedrukt. Het watermerk van Adobe Stock zal niet worden geprint.

1. Kies het materiaal
Product
Materiaal
Laminaat
2. Voer afmetingen in Formaat
Vorm
Standard
Vorm
3. Opties
Effecten

Standaard prijs: 0€
Korting: 0€
Prijs (incl. BTW): 0€
Aantal

Visualisatie

Wat is een Canvas?

Een canvas print is licht van gewicht, hangt strak aan de muur en de doorlopende print over de zijkanten geeft een mooie diepte aan de print.

Een foto op canvas is al jaren mateloos populair, en dat is niet zonder reden. Naast het lichte gewicht is tovert het elk interieur eenvoudig en voordelig om in een waar kunstwerk. 

We printen de foto's voor binnen op mat canvas van hoge kwaliteit. Het materiaal van 100% katoen geeft de foto een natuurlijke look. Daarnaast is de inkt reukloos en milieuvriendelijk.

Populaire afmetingen

Om de keuze gemakkelijk te maken hebben we de meest gangbare formaten uitgezocht welke je eenvoudig kunt selecteren in het menu. Maak je keuze uit 12 populaire formaten. Een leuk formaat voor in de gang is bijvoorbeeld een 40x40cm, en een indrukwekkende 150x100cm canvas staat perfect boven de bank of eettafel. Kortom er zit er altijd een formaat voor jou tussen.

Waar wordt je canvas van gemaakt?

De afbeelding wordt geprint op polykatoen en heeft daarmee een karakteristieke natuurlijke look. De print op canvas wordt opgespannen op sterk duurzaam PEFC-goedgekeurd hout met een dikte van 18 mm. De reukloze latex inkt zorgt voor heldere krachtige kleuren. De print op canvas wordt voorzien van een gratis ophangsysteem welke onzichtbaar aan de achterkant is bevestigd. Hiermee kan je de print op canvas altijd recht aan de muur hangen.

Geen eigen foto? Gebruik onze enorme databank

We hebben een databank met duizenden verschillende foto’s, patronen en kunstwerken allemaal afkomstig van de beste fotografen en kunstenaars. Je kunt bij ons kiezen uit originele kunstwerken van het Rijksmuseum. Onze fotodatabank is zo groot dat we slechts een kleine selectie voor je kunnen maken van de meest gekozen en populairste foto’s. Staat je afbeelding er niet tussen? Gebruik dan ons zoekveld boven aan de website, super eenvoudig!