AFBEELDINGEN

PLEXIGLAS ZENZDESIGN

Met trots presenteren wij onze samenwerking met de Russische ontwerper Zenzdesign. Ontwerp exclusieve wanddecoratie met prachtige designs van ZENZDESIGN op PLEXIGLAS of één van onze andere producten. 

Wie is ZENZDESIGN?

Zenja Gammer wordt internationaal gezien als één van de rising stars binnen de wereld van visual designers. Hij groeide op in Amsterdam en behaalde daar zijn Bachelor als Visual Designer (Communicatie & Multimedia Design) op de Universiteit van Amsterdam. Op dit moment woont en werkt Zenja Gammer als fulltime Visual Designer in Sint-Petersburg, Rusland.
We zijn erg trots op de exclusieve samenwerking tussen Print Your Moment en deze Russische hoogvlieger, want hiermee bieden we jou de mogelijkheid om unieke wanddecoratie met zijn prachtige designs samen te stellen en zo een unieke blikvanger in huis te halen.

Je print personaliseren

Klik op de afbeelding om je print op PLEXIGLAS van de ontwerper ZENZDESIGN te bewerken. Naast PLEXIGLAS kun je ook kiezen om een design van Zenzdesign op een ander materiaal te printen zoals Plexiglas. Dit materiaal raden wij aan omdat op deze manier de adembenemende kleurcombinaties en de prachtige scherpte-diepte het beste tot hun recht komen. Je kunt in de editor een eigen maat ingeven, uitsnede maken, kleureffecten toepassen en montage-opties bestellen.

Beelden op ander materiaal

Andere interessante categorieën