New York city at night, Manhattan, USA #199248053 - BESTSELLERS - PLEXIGLAS

New York city at night, Manhattan, USA #199248053

Laden...
+
-
© TTstudio
+ Voeg toe als favoriet

Na het invoeren van de maat kan je het kader vergroten, verkleinen en verschuiven. Hou hierbij de linker muis ingedrukt. Het watermerk van Adobe Stock zal niet worden geprint.

1. Kies het materiaal
Product
Materiaal
Laminaat
2. Voer afmetingen in Formaat
Breedte [cm]
max:
x
Hoogte [cm]
max:
?
Vorm
Standard
Cirkel
Vorm
3. Opties
Wandbevestiging
Wandbevestiging
Wandbevestiging
Effecten

Patroon dupliceren
Standaard prijs: 0€
Korting: 0€
Prijs (incl. BTW): 0€
Aantal

Visualisations

Wat is een foto op plexiglas?

Je mooiste foto verdient een ultieme verwerking. Een geprinte foto op plexiglas van de beste kwaliteit heeft de uitstraling van echt glas en zorgt ervoor dat je jarenlang van je foto kan genieten. Wij printen jouw afbeelding direct op het 5 mm. dikke plexiglas voor een prachtig eindresultaat.

Kies zelf de breedte en hoogte

Plexiglas als wanddecoratie is te bestellen in elk gewenst formaat lengte en breedte. Van 25 x 25 cm tot een maximum van 200 x 200 cm! Hierdoor is het uitermate geschikt voor bijna elke ruimte in huis.

Geen eigen foto? Gebruik onze enorme databank

We hebben een databank met duizenden verschillende foto’s, patronen en kunstwerken allemaal afkomstig van de beste fotografen en kunstenaars. Je kunt bij ons kiezen uit originele kunstwerken van het Rijksmuseum. Onze fotodatabank is zo groot dat we slechts een kleine selectie voor je kunnen maken van de meest gekozen en populairste foto’s. Staat je afbeelding er niet tussen? Gebruik dan ons zoekveld boven aan de website, super eenvoudig!