Afbeeldingen

Foto op Keuken spatwand Reny Kramer

Ontwerp exclusieve prints bij Print Your Moment van Reny Kramer op Keuken spatwand

Wie is Reny Kramer?

Ik ben in 1963 in Joure geboren en opgegroeid in Friesland. Van 1989 tot 1994 studeerde ik aan de Academie voor beeldende kunsten Minerva, Groningen. Sinds 2006 woon ik in Zuidhorn (Groningen). Hier heb ik ook mijn atelier.

Mijn inspiratie put ik uit alles wat leeft en vergankelijk is. Het kwetsbare verbeelden en het ontastbare zichtbaar maken is mijn drijfveer. De mens in al zijn facetten is hierbij een belangrijke bron. Bij het visualiseren van mensen zijn emoties en de daaruit voortvloeiende houdingen en gezichtsuitdrukkingen terugkerende thema’s. Daarnaast vormt het landschap de zee en het universum een dankbare bron van inspiratie.
Vanuit portret- en modelstudies, foto’s en visualisaties, kom ik al schetsend tot een opzet voor een schilderij of een beeld. Deze heeft vaak een fictief personage als onderwerp. Al doende laat ik dit personage groeien en ontstaat er een persoonlijkheid. Een persoonlijkheid waarvan het beeld niet alleen door houding en vorm bepaald wordt, maar vooral door een gemoedstoestand.

Iedere afbeelding uit de categorie Reny Kramer kan je ook op een ander materiaal laten printen. In een subcategorie klik je op de button "Beelden op ander materiaal". Laat je inspireren door de vele mogelijkheden van op maat gemaakte prints.

Beelden op ander materiaal

Een foto op Keuken spatwand Reny Kramer bestellen

Een foto op Keuken spatwand Reny Kramer is erg populair voor in een interieur Bekijk onze afbeeldingen uit de categorie Reny Kramer en laat je inspireren voor een frisse look in je huis, kantoor of een andere omgeving. Kies een foto uit onze voorselectie of maak gebruik van het zoekvenster bovenaan de website en ontwerp jouw nieuwe print.
Klik op de afbeelding om je foto op Keuken spatwand uit de categorie Reny Kramer te bewerken. Zo kan je een eigen maat ingeven, uitsnede maken, kleureffecten toepassen en montage-opties bestellen. Hierdoor ontwerp je een unieke print op Keuken spatwand voor aan jouw muur. In onze printontwerper kan je in 3 stappen je wanddecoratie ontwerpen. De kwaliteit van de afbeelding wordt automatisch gecontroleerd zodat je altijd een perfecte print met Reny Kramer ontvangt.

Reny Kramer print op Keuken spatwand

Wij printen jouw foto op Keuken spatwand Reny Kramer nadat de bestelling is geplaatst. Een foto op Keuken spatwand is in vele maten te bestellen. Hierdoor is iedere print op Keuken spatwand uniek en past deze perfect in jouw interieur. Waar wacht je nog op? Bestel direct jouw foto op Keuken spatwand Reny Kramer.