Print jouw foto

Print van jouw foto

Kies bestand
Laden...
+
-
#

Na het invoeren van de maat kan je het kader vergroten, verkleinen en verschuiven. Hou hierbij de linker muis ingedrukt. Het watermerk van Adobe Stock zal niet worden geprint.

1. Kies het materiaal
Product
Materiaal
Laminaat
2. Voer afmetingen in Formaat
Vorm
Standard
Vorm
3. Opties
Uitvoering
Effecten

Standaard prijs: 0€
Korting: 0€
Prijs (incl. BTW): 0€
Aantal

Visualisatie

Wat is een Wandkleed

Een wandkleed aan je muur is helemaal van deze tijd. Super origineel en stijlvol tot in de puntjes. Ons wandkleed wordt gemaakt van 100% katoen en geleverd met een bijpassende roede en wandhaken. Elk wandkleed is uniek dankzij de ontelbare design mogelijkheden. Gebruik een eigen foto of kies je favoriete afbeelding, print of kunstwerk uit onze databank.

Het wandkleed wordt gemaakt van katoen met een zwaarte van 420 gr./m2, hierdoor heeft het doek een kwalitatieve uitstraling. En dankzij de hoogwaardige printkwaliteit van de Alpha textiel printer komen de kleuren prachtig uit op het katoen.

Verduurzaming van de katoenteelt

Ons katoen wordt gemaakt volgens de Better Cotton Initiative (BCI) eisen. Dit is een samenwerkingsverband tussen ontwikkelingsorganisaties, milieuorganisaties en het bedrijfsleven en richt zich op het verduurzamen van de katoenteelt. BCI katoen wordt over de hele wereld verbouwd en op verschillende plekken samengebracht. Het vermengen van de katoen zorgt voor een gegarandeerde kwaliteit. En wij staan daar als organisatie voor een volle 100% achter.

Kies zelf de breedte en hoogte

Het wandkleed wordt geleverd met een boven roede die 30cm (15cm per zijde) breder is dan de print. De roede heeft een doorsnede van 29mm en gaat door een tunnel van 6cm. De zijkanten worden gezoomd voor een strakke afwerking.

Je kunt kiezen uit de deze breedte van 90,120,150, 180 & 210 cm. van de wandkleden. De bovenroede steekt dan 15 cm. aan beide zijdes uit.
De maximale hoogte is 315cm! We voorzien de onderzijde van het wandkleed ook van een roede. Deze heeft de gelijke breedte van de print zodat de roede wegvalt in het wandkleed en strak voor de muur hangt.

Tip:

Last van vouwen in het doek? Je kunt dit eenvoudig verhelpen door het Wandkleed aan de achterkant te strijken met veel stoom. Het is niet nodig om het strijkijzer daarvoor op de hoogste stand te zetten.

Geen eigen foto? Gebruik onze enorme databank

We hebben een databank met duizenden verschillende foto’s, patronen en kunstwerken allemaal afkomstig van de beste fotografen en kunstenaars. Je kunt bij ons kiezen uit originele kunstwerken van het Rijksmuseum. Onze fotodatabank is zo groot dat we slechts een kleine selectie voor je kunnen maken van de meest gekozen en populairste foto’s. Staat je afbeelding er niet tussen? Gebruik dan ons zoekveld boven aan de website, super eenvoudig!

Wisselkleed

Ben je uitgekeken op de afbeelding? Bestel dan een wisselkleed en verander je interieur in een handomdraai. Een wisselkleed is scherp geprijsd aangezien je de roedes en wandhaken natuurlijk al in bezit hebt!