Print jouw foto

Print van jouw foto

Kies bestand
Laden...
= #
1. Kies het materiaal
Product
Materiaal
Matte coating
2. Voer afmetingen in Formaat
Vorm
Standard
Vorm
3. Opties
Effecten

Standaard prijs: 0€
Korting: 0€
Prijs (incl. BTW): 0€
Aantal

Visualisatie

Wat is een Textielposter?

Onze textielposter is kreukvrij en bedrukt met een hoogwaardige foto afdruk of patroonprint. De textielposter wordt gemaakt van polyester waardoor we deze kreukvrij blijft. We drukken jouw eigen of gekozen foto uit onze beeldbank af op de textielposter met een sublimatie techniek. Deze techniek staat er om bekend dat de afdruk heel natuurlijk op het polyester gedrukt wordt, en nagenoeg levensecht lijkt. 

Kies zelf de breedte en hoogte

Om het je gemakkelijk te maken hebben we alvast enkele meest gekozen formaten klaar staan om uit kiezen. Zo zijn er 3 verschillende breedtes tot wel 120cm en vele mogelijkheden in de hoogte tot wel 180cm. Dit maakt een textielposter erg geschikt voor verschillende doeleinden zoals een wanddecoratie in je woonkamer of op een kinderkamer. Je kunt gebruik maken van je eigen foto of je kiest een afbeelding, patroon of kunstwerk uit onze enorme beeldbank van high-resolution afbeeldingen.

Laser snijtechniek voor een strakke afwerking

Rafels worden voorkomen doordat we de zijkanten super strak afsnijden dankzij onze lasersnijtechniek. Dit geeft een professionele en luxe uitstraling en het komt die akelige losse draadjes. Je vindt geen rafels bij de textielposters van Print Your Moment. En om het helemaal lux af te werken, hang je jouw textielposter stijlvol op met een luxe lederlook koort. Deze leveren we er uiteraard ook bij.

Geen omgekrulde hoeken door beukenhouten stokken

Naast dat we een luxe lederlook touw bij je bestelling doen, voorzien we de textielposters ook van beukenhouten stokken. Deze bevestigen we zowel onder als boven in de daarvoor speciaal gemaakte tunnel. Hierdoor zit je textielposter altijd strak opgespannen voor het mooiste resultaat. Je hoeft hier zelf niets voor te doen, wij leveren jouw textielposter kant en klaar af. 

Geen eigen foto? Gebruik onze enorme databank

We hebben een databank met duizenden verschillende foto’s, patronen en kunstwerken allemaal afkomstig van de beste fotografen en kunstenaars. Je kunt bij ons kiezen uit originele kunstwerken van het Rijksmuseum. Onze fotodatabank is zo groot dat we slechts een kleine selectie voor je kunnen maken van de meest gekozen en populairste foto’s. Staat je afbeelding er niet tussen? Gebruik dan ons zoekveld boven aan de website, super eenvoudig!