Print jouw foto

Print van jouw foto

Kies bestand
Laden...
= #
1. Kies het materiaal
Product
Materiaal
Matte coating
2. Voer afmetingen in Formaat
Breedte [cm]
max:
x
Hoogte [cm]
max:
?
Vorm
Standard
Vorm
3. Opties
Behanglijm
Primer
Behang accessoires
Montage
Effecten

Standaard prijs: 0€
Korting: 0€
Prijs (incl. BTW): 0€
Aantal

Visualisatie

Naadloos textiel behang

Naadloos behang is de nieuwe standaard voor behang. Het behang wordt uit één deel geleverd voor de gehele wand. Hierdoor wordt het monteren van behang een stuk eenvoudiger. Pasproblemen bij doorlopende foto's en/of patronen zijn verleden tijd.

Ons naadloos textielbehang is PVC-vrij, geurloos en kras- en stootvast! Het behang heeft een matte uitstraling waardoor er geen lichtreflectie is. Het naadloze behang heeft een uitstraling van textiel waarop de kleuren optimaal tot zijn recht komen. 

Multifunctioneel behang

Nooit eerder werkte een wandbekleding egaliserend, isolerend en geluiddempend! Deze unieke eigenschappen maken ons multifunctioneel behang een innovatie waarmee jij een aantrekkelijke en aangename basis creëert. 

Natuurlijk helemaal in jouw unieke stijl met een eigen foto, patroon, illustratie of schilderij.

Unieke all-in montage service

Zie je er tegen op om behang zelf te monteren? Maak dan gebruik van onze unieke montage service. Laat je behang monteren door onze vakkundige specialisten die zeer ervaren zijn met onze behangsoorten.

Na je bestelling zal de monteur contact opnemen om een planning te maken voor de montage van het behang. Onderstaande scherpe prijzen zijn inclusief lijm, gereedschappen, reiskosten en BTW; compleet ALL-IN dus, wel zo overzichtelijk.