Trendy vector set of illustrations in minimal linear style. Face continuous line art. #367943641 - LIJNTEKENINGEN - BEHANGCIRKEL

BEHANGCIRKEL - LIJNTEKENINGEN - Trendy vector set of illustrations in minimal linear style. Face continuous line art.

Laden...
+
-
© Irina #367943641
+ Voeg toe als favoriet

Na het invoeren van de maat kan je het kader vergroten, verkleinen en verschuiven. Hou hierbij de linker muis ingedrukt. Het watermerk van Adobe Stock zal niet worden geprint.

1. Kies het materiaal
Product
Materiaal
Laminaat
2. Voer afmetingen in Formaat
Vorm
Cirkel
Vorm
3. Opties
Effecten

Patroon dupliceren
Standaard prijs: 0€
Korting: 0€
Prijs (incl. BTW): 0€
Aantal

Visualisatie

Wat is een Behangcirkel

Een behangcirkel aan de muur is helemaal hip! Fleur je interieur van jouw favoriete kamer op met zelfklevende behangcirkels. Zo creëer je een echte eyecatcher voor in huis, kantoor of restaurant. Kies zelf het perfecte formaat, zodat het perfect in de ruimte past. Elk behangcirkel is uniek dankzij de ontelbare design mogelijkheden. Gebruik een eigen foto of kies je favoriete afbeelding, print of kunstwerk uit onze databank.

Het wandkleed wordt gemaakt van Gekkotex, een zelfklevend polyester met matte textiel uitstraling. Het materiaal is gemakkelijk te verwijderen, kreukvrij en herpositioneerbaar dankzij de acryl-lijmlaag. Daarnaast is gekkotex glad en het krult niet.

Zelfklevend polyester = bubbelvrij plakken

Je plakt dit materiaal snel en eenvoudig bubbelvrij op elke gladde ondergrond. Gekkotex is bovendien waterbestendig en nagenoeg scheurvast, terwijl de speciale lijmlaag niet hard-hechtend is. Daardoor tast het onderliggende verflagen of behang niet aan.

Kies zelf je ideale formaat

Het behangcirkel wordt geleverd in verschillende formaten. Kies jouw ideale formaat in de bestelmodule. Is het moderne formaat 100x100cm perfect voor jouw ruimte of kies je liever een cirkelbehang groter of kleiner is. Het is jouw keuze.

Geen eigen foto? Gebruik onze enorme databank

We hebben een databank met duizenden verschillende foto’s, patronen en kunstwerken allemaal afkomstig van de beste fotografen en kunstenaars. Je kunt bij ons kiezen uit originele kunstwerken van het Rijksmuseum. Onze fotodatabank is zo groot dat we slechts een kleine selectie voor je kunnen maken van de meest gekozen en populairste foto’s. Staat je afbeelding er niet tussen? Gebruik dan ons zoekveld boven aan de website, super eenvoudig!