BEHANG - RESTAURANT - Empty glasses in restaurant

Laden...
Het selectiekader kan je verschalen & verschuiven.
Het watermerk wordt niet geprint.
© Alex Tihonov = #53376297
+ Voeg toe als favoriet
1. Kies het materiaal
Product
Materiaal
Matte coating
2. Voer afmetingen in Formaat
Breedte [cm]
max:
x
Hoogte [cm]
max:
?
Vorm
Standard
Vorm
3. Opties
Behanglijm
Rolbreedte
Behanglijm
Primer
Behang accessoires
Montage
Effecten

Prijs: 0€
Kortingsvoordeel: 0€
Prijs (incl. BTW): 0€
Aantal

Visualisatie

Wat is een Fotobehang?

Maak je wand weer als nieuw met een uniek afbeelding, print of kunstwerk als fotobehang. We bieden 2 hoogwaardige mogelijkheden in fotobehang. Van behang in banen (3 soorten) tot een naadloos fotobehang.

Elk fotobehang is uniek dankzij de ontelbare design mogelijkheden. Gebruik een eigen foto of kies je favoriete afbeelding, print of kunstwerk uit onze databank.

Kies zelf de breedte en hoogte

Behang is te bestellen in elk gewenst formaat lengte en breedte met een maximum van 10 meter lang en 3 meter hoog! Hierdoor is het uitermate geschikt voor bijna elke ruimte in huis.

Fotobehang in banen is te bestellen in de breedtes: 53, 70 en 80cm. Je kan kiezen uit vliesbehang of vinyl behang met een lederenstructuur of textielstructuur.
Ook is het mogelijk om naadloos behang te bestellen. Hiermee hoef je geen losse banen meer op elkaar aan te laten sluiten!

Optioneel kan je behanglijm, primer en een spatel bij bestellen voor de montage.

Geen eigen foto? Gebruik onze enorme databank

We hebben een databank met duizenden verschillende foto’s, patronen en kunstwerken allemaal afkomstig van de beste fotografen en kunstenaars. Je kunt bij ons kiezen uit originele kunstwerken van het Rijksmuseum. Onze fotodatabank is zo groot dat we slechts een kleine selectie voor je kunnen maken van de meest gekozen en populairste foto’s. Staat je afbeelding er niet tussen? Gebruik dan ons zoekveld boven aan de website, super eenvoudig!

Unieke all-in montage service

Zie je er tegen op om behang zelf te monteren? Maak dan gebruik van onze unieke montage service. Laat je behang monteren door onze vakkundige specialisten die zeer ervaren zijn met onze behangsoorten.

Na je bestelling zal de monteur contact opnemen om een planning te maken voor de montage van het behang. Onderstaande scherpe prijzen zijn inclusief lijm, gereedschappen, reiskosten en BTW; compleet ALL-IN dus, wel zo overzichtelijk.